//Remodelare vizibila in doar 1 luna? Xbody este solutia! 3,5,8,12 sedinte sau 1 luna Abonament nelimitat Xbody, zona Baneasa, Clinica de Infrumusetare HIPOCRAT!

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

Remodelare vizibila in doar 1 luna? Elilmina kg si cm in plus s si extra-tonifiaza cu 3, 5, 8 sau 12 sedinte XBody sau chiar Abonament Xbody Nelimitat 1 luna, tehnologia care a revolutionat lumea fitnessului! Rezultate vizibile si sigure in doar 20 minute de antrenament! XBody Centrul de Infrumusetare HIPOCRAT, zona Baneasa!

  • Poza Scadere in cm, remodelare vizibila si tonifiere? Xbody este solutia! 3,5,8,12 sedinte sau 1 luna nelimitat Xbody, zona Baneasa, Clinica de Infrumusetare HIPOCRAT! 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 8

Valabilitate pachet: 01.11.2019 -> 31.03.2020

Cum obtii ultra-rapid corpul pe care l-ai visat dintotdeauna – rezultate chiar dupa doar 4 sedinte?

Se numeste X Body si este cea mai buna forma de fitness pentru cei care isi pretuiesc atat corpul cat si timpul. Eterna problema cu care ne confruntam aproape toti: nu ne facem timp sa ajungem la sala. Motivele sunt multe: comoditate, lene, ne place sa credem ca nu avem timp pentru asta.

Cum este posibil? Cu XBody obtii 38,000 de contractii musculare pe intreaga suprafata a corpului si arzi 2500 calorii pe sedinta!

Xbody este cel mai eficient antrenament, in 20 de minute de XBody echivalezi 6-8 ore de lucru intens la sala, deci timpul de antrenament este redus cu 75%!

In cadrul antrenamentului tu imbraci un costum special cu electrozi plasati in zone esentiale, care, prin intermediul curentului de joasa tensiune stimuleaza intens musculatura, similar exercitiilor de fitness.

Partea interesanta la modul in care lucreaza costumul special cu electrozi este felul in care sunt atasati la grupele principale musculare si resimti impulsurile electrice. Aceste impulsuri electrice au o intensitate reglabila, controlata de client în funcție de preferinte. Acest lucruitîi ofera si posibilitatea de a pune accent pe grupele deficitare crescand intensitatea stimularii electrice in zona respectiva.

La Centrul de Infrumusetare HIPOCRAT beneficiezi si de echipamentul de care ai nevoie! La fiecare sedinta antrenorul iti va oferi echipament din bumbac curatat si sterilizat corespunzator, precum si vesta de antrenament cu electorzi, igienizata si aceasta conform standardelor, dupa fiecare utilizare.

In cele 20 de minute de antrenament, sub atenta indrumare a antrenorului personal efectuezi exercitii ce vor spori intensitatea stimularii musculare. Oricand esti prea obosit poti lua o pauza, iar daca ti se pare prea solicitant poti stabili cu antrenorul un program mai lejer.

Cu XBody obtii rezultate si beneficii uimitoare in timp record :

→ imbunatatirea posturii si eliminarea durerilor de spate, lucrand musculatura spatelui, care susține coloana. Muschii devin mai puternici ameliorand astfel durerile. De altfel, se fac anumite exerciții pentru a trata lombosciatica, ciroza,etc.

→ eliminarea celulitei;

→ 2500 calorii arse in doar 20 minute antrenament;

→ slabit intens in kilograme si centimetri, fara a pune presiune pe articulatii (nu se folosesc greutati mai mari de 5 kg).

→ cresterea si tonifiere masei musculare;

→ stimularea metabolismului si a arderii grasimilor.

Antrenamentul XBody este perfect chiar si pentru persoanele care au probleme cu coloana vertebrala sau cu articulatiile. Spre deosebire de alte antrenamente conventionale, cu XBody lucrezi musculatura fara a pune presiune pe articulatii sau coloana, deoarece tot ce trebuie sa faci este sa efectuezi cateva exercitii usoare, sub supravegherea antrenorului personal.

 

 

Centrul de Infrumusetare HIPOCRAT, face parte din Clinica Medicala HIPOCRAT 2000, care a fost infiintata in anul 1996, si a devenit, in cei peste 20 de ani experienta, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private, de tip ambulator, spital si laborator, oferind servicii de inalta calitate pacientilor din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Prahova.

Ii recomanda profesionalismul si pasiunea prin care isi indeplinesc obiectivul principal: ingrijirea sanatatii  si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale oferite. Specializati in ingrijirea sanatatii corporale si combaterea aspectelor inestetice, Centrul de Infrumusetare HIPOCRAT au creat pentru clientii centrului, servicii accesibile si oferte speciale de terapie, relaxare si infrumusetare.

Procedurile efectuate in cadrul Centrului de Infrumusetare  Hipocrat vizeaza remodelarea corporala, tratarea celulitei si orice fel de problema legata de estetica faciala.

‘’ Satisfactia dumneavoastra reprezinta o prioritate pentru noi!

Suntem o echipa de profesionisti, cu o metoda unica in abordarea conceputui de imagine ca simbol al personalitatii. Credem ca frumusetea tine atat de estetica exterioara cat si de armonia si sanatatea interioara.  Stim ca pentru a atinge acest ideal al frumusetii este nevoie de implicarea noastra, insotita de dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari ale dumneavoastra.’’

Credem in rezultate performante, obtinute, negresit, prin efortul echipei Centrului de Infrumusetare  Hipocrat.

'' Pornind de la deviza Clinicii Medicale Hipocrat 2000 Sanatate inainte de toate! am conceput programe si servicii personalizate pentru dumneavoastra. Toate procedurile de tratament si relaxare se realizeaza cu aparatura medicala de ultima generatie si dotari in conformitate cu ultimele standarde nationale si internationale''.

 

Oferta contine pachete diferite in functie de numarul de sedinte:

→ Pachet: 3 sedinte Xbody cu antrenor persoanl -20'/sed

→ Pachet: 5 sedinte Xbody cu antrenor persoanl -20'/sed

→ Pachet: 8 sedinte Xbody cu antrenor persoanl -20'/sed

→ Pachet: 12 sedinte Xbody cu antrenor persoanl -20'/sed

→ Pachet: 1 LUNA ABONAMENT NELIMITAT Xbody cu antrenor persoanl -20'/sed


Adresa: Intrarea Catedrei nr.11, in cadrul clinicii Hipocrat 2000, etaj 2

3 x sedinte Xbody cu antrenor personal- 20'/sed

135 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

250 Lei

Pret la comerciant

46%

Discount

115 Lei

ECONOMISITI


Alte pachete

5 x sedinte Xbody cu antrenor personal- 20'/sed

198 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

320 Lei

Pret la comerciant

39%

Discount

122 Lei

ECONOMISITI


8 x sedinte Xbody cu antrenor personal- 20'/sed

299 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

400 Lei

Pret la comerciant

26%

Discount

101 Lei

ECONOMISITI


12 x sedinte Xbody cu antrenor personal- 20'/sed

429 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

580 Lei

Pret la comerciant

27%

Discount

151 Lei

ECONOMISITI


Abonament 1 Luna Xbody NELIMITAT

Abonamentul nelimitat este valabil pt 1 sedinta/zi de 20' timp de 30 zile consecutive

498 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

1000 Lei

Pret la comerciant

51%

Discount

502 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, oferta expira in

: : :

26 oferte cumparate

Programari: 0736474330

Conditii de utilizare

Acest voucher trebuie activat  in maxim 20 de zile de la data cumpararii, ulterior ai la dispozitie 1 luna pentru a efectua sedintele.

Poti folosi in nume propriu 1 voucher, dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Trebuie sa iti faci programare telefonica inainte la numarul de telefon de pe voucher.

Program: L-V  09:00-20:00, S  10:00-17:00

Alte Pachete

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Abonare Newsletter

Daca vreti sa fiti la curent cu noutatile care apar zi de zi, va rugam sa introduceti adresa de email in casuta de mai jos.