//Ploaie, vant, soare? Coafura rezista!!!! Pachet de Coafat 1 sed sau 3 sed, spalat, tratament, tuns simplu si styling cu produse profesionale LabelM/CHI la Clinica de Infrumusetare HIPOCRAT, zona Baneasa!

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

Un par superb, sanatos si plin de vitalitate este tot timpul in centrul atentiei! Capata un look desavarsit cu pachetele de Coafat, 1 sau 3 sedinte de spalat, tratament, coafat lejer si tuns simplu la Centrul de Infrumusetare HIPOCRAT, locatie eleganta si exclusivista zona Baneasa!!

  • Poza Ploaie, vant, soare? Coafura rezista!!!! Pachet de Coafat 1 sed sau 3 sed, spalat, tratament, tuns simplu si styling cu produse profesionale LabelM/CHI la Clinica de Infrumusetare HIPOCRAT, zona
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
  • 10

Valabilitate pachet: 01.09.2019 -> 29.02.2020

O coafura perfecta si rezistenta este una realizata cu produse de calitate si specialist profesionist!!! De aceea alege cele mai bune produse ale momentului la Centrul de infrumusetare HIPOCRAT , unde ti-am pregatit o oferta speciala prin voucher Catcastig.ro pentru una sau 3 sedinte de Coafat ( ritualul complet).

 

Produsele folosite pentru spalat, coafal, styling sunt produse profesionale marca LabelM si CHI

Ani la rand LabelM a fost si este in continuare brandul oficial de produse pentru ingrijirea parului de la London Fashion Week, Saptamana Modei de la Londra, iar pe langa aceasta, LabelM a primit numeroase premii de la diverse academii de moda si stil.

LabelM a fost lansat in 2005 la Londra dintr-o pasiune nebuna pentru coafuri si gratie talentului si creativitatii cu care fondatorii au fost inzestrati. Tony Mascolo si Sacha Mascolo-Tarbuck sunt cele doua nume care stau in spatele acestui succes rasunator in care s-a transformat LabelM, un brand care inglobeaza stilul cool consacrat al britanicilor.

Gama de produse CHI, contine sampoane si tratamente care reconstruiesc si regenereaza firul de par si ofera stralucire naturala si reconstructie durabila.

Produsele CHI sunt benefice oricarui tip de par, astfel ca samponul si balsamul fac minuni pentru toate categoriile de par.

 

Centrul de Infrumusetare HIPOCRAT, face parte din Clinica Medicala HIPOCRAT 2000, care a fost infiintata in anul 1996, si a devenit, in cei peste 20 de ani experienta, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private, de tip ambulator, spital si laborator, oferind servicii de inalta calitate pacientilor din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Prahova.

Ii recomanda profesionalismul si pasiunea prin care isi indeplinesc obiectivul principal: ingrijirea sanatatii  si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale oferite. Specializati in ingrijirea sanatatii corporale si combaterea aspectelor inestetice, Centrul de Infrumusetare HIPOCRAT au creat pentru clientii centrului, servicii accesibile si oferte speciale de terapie, relaxare si infrumusetare.

Procedurile efectuate in cadrul Centrului de Infrumusetare  Hipocrat vizeaza remodelarea corporala, tratarea celulitei si orice fel de problema legata de estetica faciala.

‘’ Satisfactia dumneavoastra reprezinta o prioritate pentru noi!

Suntem o echipa de profesionisti, cu o metoda unica in abordarea conceputui de imagine ca simbol al personalitatii. Credem ca frumusetea tine atat de estetica exterioara cat si de armonia si sanatatea interioara.  Stim ca pentru a atinge acest ideal al frumusetii este nevoie de implicarea noastra, insotita de dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari ale dumneavoastra.’’

Credem in rezultate performante, obtinute, negresit, prin efortul echipei Centrului de Infrumusetare  Hipocrat.

'' Pornind de la deviza Clinicii Medicale Hipocrat 2000 Sanatate inainte de toate! am conceput programe si servicii personalizate pentru dumneavoastra. Toate procedurile de tratament si relaxare se realizeaza cu aparatura medicala de ultima generatie si dotari in conformitate cu ultimele standarde nationale si internationale''.

Oferta contine 2 pachete:

→ 1 sedinta de Coafat: spalat, tratament, coafat lejer ( perie/placa), tuns simplu si Styling

sau

→ Abonament: 3 sedinte de Coafat: spalat, tratament, coafat lejer ( perie/placa), 1x tuns simplu si Styling ( timp de 1 luna)

 


Adresa: Intrarea Catedrei nr.11, in cadrul clinicii Hipocrat 2000, etaj 2

1 sedinta de Coafat: spalat, tratament, coafat lejer ( perie/placa), tuns simplu si Styling. Produse LabelM/ CHI

45 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

80 Lei

Pret la comerciant

44%

Discount

35 Lei

ECONOMISITI


Alte pachete

Abonament: 3 sedinte de Coafat: spalat, tratament, coafat lejer ( perie/placa), 1x tuns simplu si Styling ( timp de 1 luna). Produse LabelM/ CHI

119 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

240 Lei

Pret la comerciant

51%

Discount

121 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, oferta expira in

: : :

20 oferte cumparate

Programari: 0736474330

Conditii de utilizare

Acest voucher trebuie activat  in 30 zile de la data achizitiei.

Poti folosi in nume propriu 1 voucher, dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Trebuie sa iti faci programare telefonica inainte la numarul de telefon de pe voucher.

Program: L-V  09:00-20:00, S  10:00-17:00

Alte Pachete

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Abonare Newsletter

Daca vreti sa fiti la curent cu noutatile care apar zi de zi, va rugam sa introduceti adresa de email in casuta de mai jos.