//Piele fina si catifelata! Epilat total cu ceara traditionala si de unica folosinta la Clinica de Infrumusetare HIPOCRAT, zona Baneasa!

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

Epilat total pentru picior lung, inghinal total, axile, brate lung, fese, abdomen, mustata! Centrul de Infrumusetare HIPOCRAT, locatie eleganta si exclusivista te asteapta cu pachet promotional prin Catcastig.ro ! Bucura-te si tu de o piele fina si catifelata ! Salon elegant, servicii de cea mai buna calitate!

  • Poza Piele fina si catifelata! Epilat total cu ceara traditionala si de unica folosinta la Clinica de Infrumusetare HIPOCRAT, zona Baneasa! 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Valabilitate pachet: 01.09.2019 -> 31.03.2020

Deja a venit caldura si incepem cu fustitele!! Fii increzatoare in tine cu o piele fina si catifelata ce dureaza pentru saptamani bune!

Centru de Infrumusetare HIPOCRAT, zona Baneasa te asteapta cu un pachet promotional cu voucher Catcastig.ro de epilat total cu ceara traditionala si de unica folosinta!

Produsele folosite de Centrul de infrumusetare Hipocrat sunt doar produse profesionale premium!

Pielea va ramane fina si stralucitoare, vei scapa de absolut toate firele de par nedorite, iar disconfortul procedurii este minim!

 

 

 

Centrul de Infrumusetare HIPOCRAT, face parte din Clinica Medicala HIPOCRAT 2000, care a fost infiintata in anul 1996, si a devenit, in cei peste 20 de ani experienta, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private, de tip ambulator, spital si laborator, oferind servicii de inalta calitate pacientilor din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Prahova.

Ii recomanda profesionalismul si pasiunea prin care isi indeplinesc obiectivul principal: ingrijirea sanatatii  si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale oferite. Specializati in ingrijirea sanatatii corporale si combaterea aspectelor inestetice, Centrul de Infrumusetare HIPOCRAT au creat pentru clientii centrului, servicii accesibile si oferte speciale de terapie, relaxare si infrumusetare.

Procedurile efectuate in cadrul Centrului de Infrumusetare  Hipocrat vizeaza remodelarea corporala, tratarea celulitei si orice fel de problema legata de estetica faciala.

‘’ Satisfactia dumneavoastra reprezinta o prioritate pentru noi!

Suntem o echipa de profesionisti, cu o metoda unica in abordarea conceputui de imagine ca simbol al personalitatii. Credem ca frumusetea tine atat de estetica exterioara cat si de armonia si sanatatea interioara.  Stim ca pentru a atinge acest ideal al frumusetii este nevoie de implicarea noastra, insotita de dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari ale dumneavoastra.’’

Credem in rezultate performante, obtinute, negresit, prin efortul echipei Centrului de Infrumusetare  Hipocrat.

'' Pornind de la deviza Clinicii Medicale Hipocrat 2000 Sanatate inainte de toate! am conceput programe si servicii personalizate pentru dumneavoastra. Toate procedurile de tratament si relaxare se realizeaza cu aparatura medicala de ultima generatie si dotari in conformitate cu ultimele standarde nationale si internationale''.

 

 


Adresa: Intrarea Catedrei nr.11, in cadrul clinicii Hipocrat 2000, etaj 2

Epilat Total cu ceara de unica folosinta si traditionala

79 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

150 Lei

Pret la comerciant

48%

Discount

71 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, oferta expira in

: : :

17 oferte cumparate

Programari: 0736474330

Conditii de utilizare

Acest voucher trebuie activat in 30 zile de la data achizitiei.

Poti folosi in nume propriu 1 voucher, dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Trebuie sa iti faci programare telefonica inainte la numarul de telefon de pe voucher.

Program: L-V  09:00-20:00, S  10:00-17:00

Alte Pachete

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Abonare Newsletter

Daca vreti sa fiti la curent cu noutatile care apar zi de zi, va rugam sa introduceti adresa de email in casuta de mai jos.