//Efect vizibil imediat! 1, 2 sau 4 sedinte mezoterapie cu ace, 10 ml pe sedinta! Solutia incredibila pentru tesutul adipos din zonele greu de eliminat!

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

Solutia incredibila pentru tesutul adipos din zonele greu de eliminat! Adio tesut adipos cu Mezoterapie cu ace 10 ml/sedinta cu cocktail de substante realizat special, in functie de problemele/zonele fiecarei clienta in parte (topire tesut adipos, eliminare celulita, tonifiere, etc.): l-carnitina, anghinare, siliciu, mezo-stabilizator, amino-acid DMAE ! Clinica Prestige Medical!

  • Poza Efect vizibil imediat! 1, 2 sau 4 sedinte mezoterapie cu ace, 10 ml pe sedinta! Solutia incredibila pentru tesutul adipos din zonele greu de eliminat! 1
  • Poza Efect vizibil imediat! 1, 2 sau 4 sedinte mezoterapie cu ace, 10 ml pe sedinta! Solutia incredibila pentru tesutul adipos din zonele greu de eliminat! 2
  • Poza Efect vizibil imediat! 1, 2 sau 4 sedinte mezoterapie cu ace, 10 ml pe sedinta! Solutia incredibila pentru tesutul adipos din zonele greu de eliminat! 3
  • Poza Efect vizibil imediat! 1, 2 sau 4 sedinte mezoterapie cu ace, 10 ml pe sedinta! Solutia incredibila pentru tesutul adipos din zonele greu de eliminat! 4
  • Poza Efect vizibil imediat! 1, 2 sau 4 sedinte mezoterapie cu ace, 10 ml pe sedinta! Solutia incredibila pentru tesutul adipos din zonele greu de eliminat! 5
  • Poza Efect vizibil imediat! 1, 2 sau 4 sedinte mezoterapie cu ace, 10 ml pe sedinta! Solutia incredibila pentru tesutul adipos din zonele greu de eliminat! 6
  • 7

Valabilitate pachet: 01.12.2019 -> 31.03.2020

Grasimea localizata de pe zonele problema ( spate, flancuri, picioare, sub fese, genunchi) Nu mai este o problema, prin mezoterapie cu ace, metoda sigura, cu rezultate dovedite! Eficienta acestui tratament consta in faptul ca sunt tratate cauzele care stau la baza formarii nodulilor celulitici, si nu doar a simptomelor!

Mezoterapia conventionala (cu ace) presupune injectarea in derm a unui cocktail de substante realizat special, in functie de problemele/zonele fiecarei clienta in parte (topire tesut adipos, eliminare celulita, tonifiere, etc.): l-carnitina, anghinare, siliciu, mezo-stabilizator, amino-acid DMAE.

L-carnitina topeste grasimea la propriu si o metabolizeaza, rezultatul fiind o pierdere vizibila in centimetri, scaderea in circumferinta si cel putin o masura mai mica la haine.

Solutia pe baza de Anghinare sparge celulele grase de pe zona tratata producand astfel o remodelare vizibila a siluetei.

Siliciul tonifiaza pielea. In urma topirii intensiva a tesutului adipos prin injectarea de l-carnitina si anghinare, pielea are tendinta sa devina flasca (proces absolut natural in urma unei slabiri intensive), tocmai de aceea, siliciul din cadrul cocktailului injectat ajuta pielea sa isi recapete fermitatea, elasticitatea si sa se muleze perfect pe noul contur remodelat al siluetei.

DMAE - un puternic aminoacid, are ca efect reducerea inflamatiilor si stopeaza si chiar reverseaza procesul de imbatranire al pielii.

Mezostabilizatorul ajuta stabilizarea organismului si accelereaza eliminarea grasimii topite prin limfa.

 

Mezoterapia conventionala ( cu ace) este 100% sigura si eficienta. Datorita folosirii unui ac atraumatic, extrem de fin, procedura creeaza un disconfort minim pentru pacient (este foarte putin dureroasa), iar acesta isi poate relua activitatile cotidiene imediat dupa procedura.

Efectul incepe sa fie vizibil la 1 saptamana de la prima sedinta. Un tratament complet ( pentru zonele cu foarte mult tesut adipos) de regula contine 8-10 sedinte efectuate la interval de 1 saptamana, iar pentru mentinerea rezultatelor este necesara efectuarea a 2 sedinte pe an.

Prin mezoterapia cu ace se trateaza zone precum:

→ abdomenul,

→ flancurile,

→ coapsele,

→ picioarele,

→ genunchii,

→ bratele,

→ alte zone stabilite impreuna cu medicul specialist.

Studiile au demonstrat ca prin mezoterapia injectabila,  se poate atinge chiar si vindeca complet celulita chiar si in cazuri extrem de severe.

Singurele efecte secundare ale tratamentului sunt mici vanatai albastrui in locurile in care a fost injectata substanta si o usoara senzatie de arsura timp de 15-20 de minute de la injectare.

Ai nevoie si tu de mezoterapie injectabila pentru:

→ a topi tesutul adipos localizat;

→ a trata celulita chiar si in stadiile foarte avansate;

→ pentru a scadea in greutate si a-ti recontura silueta (prin reducerea si eliminarea stratului de grasime).

Injectarea a 10 mililitri de substanta/ sedinta, este suficient pentru a trata: abdomen + solduri SAU un picior fata + spate.

Clinica Prestige Medical , clinica ta de suflet, locul unde toate visele devin realitate si unde schimbarea si reintinerirea sunt garantate! Specializati pe partea de lifting facial prin fire resorbabile ( si nu numai) Clinica medicala Prestige Bucuresti, a adunat pe parcursul anilor mii de paciente fericite!

Principiul dupa care se ghideaza este cel prin care rezultatele exceptionale se recomanda de la sine!

Clinica inaugurata in 2017 ofera o gama extrem de larga de tratamente de medicina estetica, de la tratamente efectuate in sistem ambulator (injectare botox, acid hialuronic, PRP, etc.) la operatii de chirurgie estetica (rinoplastie, lifting, implanturi cu silicoane etc.).

Clinica Prestige Medical dispune de dotari moderne, personal calificat, conditii exceptionale si o echipa formata din medici dedicati si profesionisti.

Oferta contine 3 pachet:

  • 1 sedinta Mezoterapie corporala cu ace, 10 ml/sedinta cu cocktail personalizat ( l-carnitina, anghinare, siliciu, mezo-stabilizator, amino-acid DMAE

sau

  • 2 sedinte Mezoterapie corporala cu ace, 10 ml/sedinta cu cocktail personalizat ( l-carnitina, anghinare, siliciu, mezo-stabilizator, amino-acid DMAE

sau

  • 4 sedinte Mezoterapie corporala cu ace, 10 ml/sedinta cu cocktail personalizat ( l-carnitina, anghinare, siliciu, mezo-stabilizator, amino-acid DMAE

Adresa: Str. Opanez nr.12, Et.1

1 sedinta Mezoterapie corporala cu ace, 10 ml/sedinta cu cocktail personalizat ( l-carnitina, anghinare, siliciu, mezo-stabilizator, amino-acid DMAE)

Pachetul include tratarea unei zone (in functie de grosimea tesutului adipos al fiecarei paciente) la laalegere dintre: abdomen, flancuri, coapse, picioare, genunchi, brate sau alte zone stabilite cu medicul.

240 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

450 Lei

Pret la comerciant

47%

Discount

210 Lei

ECONOMISITI


Alte pachete

2 sedinte Mezoterapie corporala cu ace, 10 ml/sedinta cu cocktail personalizat ( l-carnitina, anghinare, siliciu, mezo-stabilizator, amino-acid DMAE)

Pachetul include tratarea unei zone (in functie de grosimea tesutului adipos al fiecarei paciente) la alegere dintre: abdomen, flancuri, coapse, picioare, genunchi, brate sau alte zone stabilite cu medicul.

449 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

900 Lei

Pret la comerciant

51%

Discount

451 Lei

ECONOMISITI


4 sedinte Mezoterapie corporala cu ace, 10 ml/sedinta cu cocktail personalizat ( l-carnitina, anghinare, siliciu, mezo-stabilizator, amino-acid DMAE)

Pachetul include tratarea unei zone (in functie de grosimea tesutului adipos al fiecarei paciente) la alegere dintre: abdomen, flancuri, coapse, picioare, genunchi, brate sau alte zone stabilite cu medicul.

889 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

1800 Lei

Pret la comerciant

51%

Discount

911 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, oferta expira in

: : :

24 oferte cumparate

Programari: 0736474330

Conditii de utilizare

Poti folosi in nume propriu 1 voucher, dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Acest voucher trebuie folosit in maxim 30 de zile de la data cumpararii.

Trebuie sa iti faci programare telefonica cu minim 1 saptamana inainte.

Program consultatii : L-V 08:00-20:00.

Alte Pachete

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Abonare Newsletter

Daca vreti sa fiti la curent cu noutatile care apar zi de zi, va rugam sa introduceti adresa de email in casuta de mai jos.