Termeni si conditii

 1. Acceptul utilizatorului

Accesând şi utilizând acest Website, acceptaţi, fără limitări sau calificări, aceste condiţii şi luaţi la cunoştinţă că orice alte acorduri între dumneavoastră şi S.C. Alco Karma S.R.L. sunt înlocuite prin prevederile acestor Termeni şi Condiţii. 

 1. Condiţii de utilizare

Accesand si utilizand acest Site, dumneavoastra (denumit in continuare „Utilizator”) sunteti de acord cu Termenii si Conditiile pe care S.C. Alco Karma S.R.L. vi le pune la dispozitie. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.catcastig.ro . Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului www.catcastig.ro va rugam sa nu il utilizati.

Informaţiile publicate corespund realităţii la momentul înscrierii lor pe Website sau al actualizării diverselor pagini ale Website-ului. S.C. Alco Karma S.R.L  nu vinde produsele, pachetele sau serviciile afisate pe site, ci pur si simplu pune la dispozitie pagina de internet www.catcastig.ro  si subpaginile  aferente catre diversi comercianti/furnizori/operatori. Site-ul www.catcastig.ro este un site ce ofera servicii de publicitate. De aceea Utilizatorul trebuie sa inteleaga faptul ca prin cumpararea unui pachet/serviciu/produs afisat pe www.catcastig.ro, va cumpara de fapt de la diversi comercianti ce sunt indicati cu toate datele de contact in sectiunea Detalii Companie imediat sub Oferta pe scurt, comercianti ce difera de la o oferta la alta.

 1. Drepturi de autor

Prin publicarea ofertelor pe website-ul www.catcastig.ro, furnizorul acorda dreptul de publicare a lor online catre Catcastig.ro. Nu aveţi permisiunea să comercializaţi, redistribuiţi sau reproduceţi aceste materiale, nici să le decompilaţi sau modificaţi structura fara acordul prealabil scris al SC Alco Karma SRL. Furnizorul este singurul responsabil pentru detinerea tuturor avizelor, autorizatiilor, drepturilor de autor, avizelor sau orice alt act necesar pentru a pune in vanzare produsele/servciile descrise in oferta. SC Alco Karma SRL  nu vinde produsele/serviciile prezente in ofertele de pe site, ci pune la dispozitie platforma www.catcastig.ro furnizorului pentru vanzarea produselor/serviciilor respective direct catre clientul final. Toata responsabilitatea privind provenienta, calitatea, formalitatile necesare pentru a pune in vanzare produsele/serviciile prezente pe site, continutul ofertei, termenii si conditiile, textele si imaginile aferente, revine furnizorului  Catcastig.ro care a publicat oferta. Prin utilizarea site-ului clientii sau orice alte terte persoane inteleg ca nu pot atrage raspunderea Catcastig.ro pentru produsele/serviciile prezente pe site, modul lor de prezentare sau eventuale presupuse incalcari ale drepturilor de autor privind continutul sau imaginile ofertelor, iar in cazul in care constata prezenta unor date ce le aduc vreun prejudiciu de orice natura vor contacta direct ofertantul – furnizorul  Catcastig.ro care a postat oferta, pentru a solicita modificarea continutului ofertei. 

 1. Securitate

La utilizarea Website-ul sunteţi răspunzător pentru asigurarea confidenţialităţii datelor referitoare la contul dumneavoastră de acces (numele de utilizator şi parola) şi sunteţi de acord să vă asumaţi întreaga responsabilitate pentru activităţile/acţiunile desfăşurate pe Website cu contul şi parola dumneavoastră. În cazul în care confidenţialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veţi notifica imediat Catcastig.ro pentru a bloca accesul la cont şi a vă genera cât mai rapid unul nou. Efectuarea de operaţiuni neautorizate ca utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaţii în vederea comercializării lor, blocarea accesului ş.a.m.d asupra acestui Website vor fi pedepsite conform legii. 

 1. Notificări pentru utilizatori

Ca utilizator, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu următoarele responsabilităţi:

- să furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră;

- să menţineţi şi înnoiţi, atunci când este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte şi complete.

Ca utilizator, vă asumaţi obligativitatea de a nu face următoarele:

- să publicaţi materiale care conţin viruşi sau alte programe cu intenţia de a distruge acest sistem sau orice informaţie care este parte componentă a acestui sistem;

- să publicaţi materiale cu drept de autor, dacă nu sunteţi autorul sau dacă nu aveţi permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

- să publicaţi materiale obscene, defăimătoare, de ameninţare sau răuvoitoare faţă de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informaţii interzise de prevederile legale în vigoare;

- să publicaţi o imagine sau o afirmaţie care contravine normelor legale în vigoare.

Accesând formularul de înregistrare prin care vă transmiteţi datele dumneavoastră personale în vederea participării la diverse acţiuni (de informare, promoţionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de către Catcastig.ro, declaraţi că sunteţi de acord cu următoarele:

- ca datele personale solicitate să fie colectate, stocate şi prelucrate de către Catcastig.ro ;

- ca datele personale să fie utilizate pe o perioadă nedeterminată, precum şi în vederea unor contactări ulterioare;

- să primiţi din partea Catcastig.ro diverse materiale publicitare, de informare, propuneri şi invitaţii de participare la diverse activităţi, precum şi diverse obiecte, produse şi/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeşte noutăţi prin e-mail).

Utilizatorii Website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observaţii cu privire la conţinutul şi structura Website-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, care să afecteze viaţa privată, drepturile de proprietate intelectuală ale Catcastig.ro sau ale unor terţe părţi şi care nu conţin viruşi, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanţ, mailinguri în masă sau orice altă formă de spam. Nu puteţi folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonaţi o altă persoană sau entitate. Catcastig.ro îşi rezervă dreptul, dar nu şi obligaţia, de a îndepărta sau edita o astfel de informaţie transmisă.


Utilizatorul poate solicita Catcastig.ro  returnarea banilor pentru oferta cumparata in termen de 10 zile de la achizitie! Dupa aceasta data, returnarea banilor nu mai este posibila. Prin achizitionarea ofertei de pe site-ul Catcastig.ro, utilizatorul declara ca intelege si accepta faptul ca reducerea de pret presupune unele conditii restrictive in privinta folosirii voucherului, cum ar fi perioada de valabilitate si termenii si conditiile voucherului ce sunt imprimate pe acesta si mentionate in cadrul ofertei pe site. Daca utilizatorul considera ca nu poate respecta acesti termeni si conditii sau nu se poate incadra in perioada de valabilitate a voucherului, acesta nu va cumpara oferta.
In cazul unui retur utilizatorul intelege ca procesarea acestuia poate dura pana la 7-10 zile lucratoare de la data efectuarii acestuia in functie de banca emitenta a cardului. Acest timp de transfer nu tine de Catcastig.ro si nu poate fi urgentat sub nicio forma.

Orice reclamatie referitoare la calitatea serviciilor se va face direct catre ofertant sau organele abilitate in acest sens. Totodata pentru imbunatatirea ofertelor ulterioare, va rugam sa ne tineti la curent cu eventualele nemultumiri legate de produsele/serviciile ce apar pe site-ul Catcastig.ro.

Utilizatorul intelege si accepta faptul ca ofertele prezentate pe site au termeni si conditii specifice, prezentate in sectiunea "Oferta pe scurt" , "Detalii parterner" si in unele cazuri "Detalii oferta". Utilizatorul este de acord ca inainte de a achizitiona o oferta, citeste, isi exprima acceptul termenilor si conditiilor ofertei respective, si este de acord ca daca nu le respecta in parte sau totalitate, se poate regasi in situatia de a nu putea beneficia de voucher, fara posibilitatea de returnare a banilor. Unul dintre cele mai importante aspecte se refera la perioada de valabilitate a voucherului. Utilizatorul va avea in vedere sa se prezinte la ofertant in termenul de valabilitate al voucherului, iar daca sunt mai multe sedinte in oferta respectiva isi va programa sedintele astfel incat sa se incadreze pana la ultima sedinta in termenul de valabilitate oferit, altfel exista posibilitatea de a nu beneficia partial/integral de serviciile achizitionate fara a putea solicita returnarea banilor. Totodata un aspect extrem de important il reprezinta faptul ca fiecare oferta in parte apartine unui Furnizor-ofertant ce este inregistrat fiscal in mod distinct si care nu are alta legatura cu SC Alco Karma SRL decat un contract de publicitate si prestari servicii prin care platforma online Catcastig.ro  este pusa la dispozitie conform termenilor contractuali. In acest sens este de notat si considerat inteles de catre utilizator faptul ca produsele/serviciile achizitionate de pe acest site sunt achizitionate in fapt de la furnizorul distinct mentionat in fiecare oferta in parte si nu de la SC Alco Karma SRL - detinatoarea site-ului Catcastig.ro  . Prin achizitionarea ofertei de pe Catcastig.ro  , utilizatorul achita produsele/serviciile prin intermediul platformei online Catcastig.ro direct ofertantului asa cum este el descris in oferta, iar achizitionarea ofertei implica in momentul platii semnarea unui contract electronic cu termenii si conditiile afisate in cadrul ofertei, si care vor fi intocmai descrise pe voucherul ce ii va fi emis utilizatorului. Acest contract poate fi suplimentat in anumite cazuri cu un contract aditional ce va fi incheiat intre utilizator si furnizorul-ofertant, cu conditia sa fie specificata necesitatea acestui lucru in cadrul ofertei. Utilizatorul va primi din partea furnizorului ofertant bonul fiscal sau factura fiscala dupa caz, iar documentul de plata il reprezinta plata online efectuata catre Catcastig.ro. Catcastig.ro.ro  prin SC Alco Karma  SRL  nu revinde produsele afisate pe acest site - in consecinta nu veti primi bonuri fiscale sau facturi emise de catre Catcastig.ro ci de catre furnizorul aferent ofertei pe care ati achizitionat-o, pe intreaga suma platita prin intermediul site-ului Catcastig.ro. Toate obligatiile legale in ceea ce priveste obtinerea licentelor, autorizatiilor si avizelor necesare pentru comercializarea produselor si serviciilor afisate in ofertele Catcastig.ro revin furnizorilor in cauza, iar Catcastig.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventuale incalcari ale legii sau nerespectari ale cerintelor de avizare/autorizare/licentiere ce ar putea sa le intampine un ofertant ce apare pe site-ul Catcastig.ro la un moment dat.

 1. Confidenţialitate

S.C. Alco Karma S.R.L. respectă şi protejează dreptul la intimitate şi viaţa privată a utilizatorilor Website-ului. S.C. Alco Karma S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe Website informaţii şi servicii de cea mai bună calitate, precum şi servicii de marketing, reclamă şi publicitate.

 

 1. Revizuirea acestor Termeni şi Condiţii

Catcastig.ro, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.catcastig.ro  poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Termene şi Condiţii prin actualizarea lor. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate. 

 1. Legislaţie aplicabilă şi Jurisdicţie

Aceste Termene şi Condiţii şi utilizarea acestui Website sunt guvernate de legile din România. Instanţele competente din România vor avea jurisdicţie exclusivă asupra oricăror şi tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Termenilor şi Condiţiilor şi/sau Conţinutul Website-ului sau în cazul disputelor în care aceste Termene şi Condiţii şi/sau acest Website vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

      9. Cum functioneaza:

Este foarte simplu sa achizitionezi ofertele noastre! Apasa butonul Cumpara din dreptul ofertei dorite, Pasul Urmator,  selecteaza modalitatea de plata si achita! Voucherul il primesti pe email, odata ce plata a fost efectuata!

Toate ofertele prezente sunt active si pot fi cumparate, fara a exista un numar minim de solicitari de cumparare.

Etape achizitionare oferta:

 • Intra pe oferta
 • Apasa butonul cumpara , pasul urmator si selecteaza modalitatea de plata
 • Achita voucherul
 • Verifica-ti adresa de email (primesti voucherul pe email)
 • Tipareste voucherul sau descarca-l pe telefon  , fa-ti programare (in perioada de valabilitate a voucherului) si prezinta-te la locatie.